Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yaptığı açıklamada, operasyonların başarıyla sonuçlandığını belirterek, Pençe-Kaplan Operasyonu’nda şu ana kadar 41 teröristin öldürüldüğünü duyurdu.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe-Kaplan Operasyonu’nda şu ana kadar 41 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
İşte Bakan Akar’ın açıklaması:
“Kara Kuvvetlerimizin daha önceki başarılarına ilaveten tarihe altın harflerle geçecek şekilde gerçekleştiriliyor.”
“(Pençe-Kaplan Operasyonu) Şu ana kadar 41 terörist etkisiz hale getirildi, ciddi miktarda silah, mühimmat ele geçirildi.”
Kaynak: EnsonHaber
ÖZEL HABER
30 Haziran 2022UNCATEGORİZED
30 Haziran 2022PROGRAMLAR
30 Haziran 2022PROGRAMLAR
30 Haziran 2022PROGRAMLAR
30 Haziran 2022PROGRAMLAR
30 Haziran 2022PROGRAMLAR
30 Haziran 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.