Gelen bilgiye göre; DEAŞ ile mücadelesi devam eden Irak ordusunun, gerçekleştirdiği operasyon sonucunda 5 terörist öldürüldürken ordu ve İçişlerine bağlı olan 25 kişinin ise yaşamını yitirildiği öğrenildi.
Irak ordusunun dün gerçekleştirdiği askeri operasyonda DEAŞ’lı 5 teröristin öldürüldüğü belirtildi.
Irak Savunma Bakanlığına bağlı Güvenlik Medya Hücresi tarafından yapılan yazılı açıklamada, başkent Bağdat’ın güneybatısında yürütülen özel nitelikli bir operasyona, uluslararası koalisyondan insansız hava araçlarının da katıldığı belirtildi.
Açıklamada, başkentin güneybatısındaki Maamra Zeydan köyünde yürütülen operasyonda intihar timinden oldukları belirlenen DEAŞ’lı 5 teröristin abluka altına aldığı, ardından da etkisiz hale getirildiği kaydedildi.
Açıklamaya göre, operasyonda ordu ve İçişlerine bağlı istihbarattan olmak üzere 2 kişinin de hayatını kaybettiği ifade edildi.
Kaynak: Ahaber
ÖZEL HABER
30 Haziran 2022UNCATEGORİZED
30 Haziran 2022PROGRAMLAR
30 Haziran 2022PROGRAMLAR
30 Haziran 2022PROGRAMLAR
30 Haziran 2022PROGRAMLAR
30 Haziran 2022PROGRAMLAR
30 Haziran 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.