Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ve eşi Olena Zelenska, Türkiye’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti. Zelenski, Türkiye’nin Ukrayna’nın toprak bütünlüğüne olan desteğini vurgularken, Zelenska savaş mağduru Ukraynalı çocukları ziyaret etti.
TÜRKİYE’NİN DESTEĞİNE MİNNETTARLIK
Zelenska, Ankara’daki Eryaman Çocuk Evleri’ne yerleştirilen Ukraynalı yetimlerin Türkiye tarafından güvenli bir ortama kavuşturulduğunu belirterek, “Etkin yardım işte böyle olur” dedi.
EMİNE ERDOĞAN VE ZELENSKA’DAN ORTAK ZİYARET
Emine Erdoğan, Zelenska ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’ni ve Ukrayna Kitaplığı’nı ziyaret ettiklerini açıkladı.
TÜRKİYE’NİN İNSANİ YARDIMI SÜRÜYOR
Türkiye, savaş mağdurlarına tıbbi destek ve insani yardım sağlamaya devam ediyor. Türkiye-Ukrayna dayanışması uluslararası alanda takdir topluyor.
Kaynak: www.ensonhaber.com