DİNAMO ZAGREB 3 – 1 FENERBAHÇE: AVRUPA’DA HÜSRAN

1758732723427-en-guncel-3

UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Dinamo Zagreb karşısında sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Kritik mücadelede Hırvat ekibi hem fiziksel mücadelede hem de skor üretmede daha üstün bir oyun ortaya koydu.

Maçın golleri şöyle gelişti:

21. dakika: Dinamo Zagreb öne geçti. Beljo’nun ceza sahası içinden yaptığı vuruş ağlarla buluştu ve skor 1-0 oldu.

25. dakika: Fenerbahçe’den hızlı cevap geldi. Kerem’in pasında topla buluşan Szymanski, şık bir vuruşla beraberliği sağladı: 1-1.

50. dakika: İkinci yarıya etkili başlayan Dinamo Zagreb, yine Beljo’nun golüyle öne geçti: 2-1.

90+5. dakika: Maçın uzatma bölümünde Bakrar sahneye çıktı ve skoru 3-1’e taşıdı.

Bu sonuçla Fenerbahçe, Avrupa Ligi’ne puansız başladı ve grupta avantaj kaybetti. Dinamo Zagreb ise güçlü rakibi karşısında aldığı galibiyetle liderlik yolunda önemli bir adım attı.

Teknik direktör İsmail Kartal maç sonrası yaptığı değerlendirmede, özellikle ikinci yarıda yapılan hataların sonuca doğrudan etki ettiğini vurguladı. Taraftarlar ise takımın ilerleyen haftalarda toparlanmasını bekliyor.

Exit mobile version