İstanbul’un Bakırköy ilçesinde bulunan Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesininbahçesinde 2 ayrı noktada yangın meydana geldi. Yangının nedeni henüz belirlenemezken ekipler yangına müdahale etti. Yangın kısa sürede söndürüldü.
İstanbul Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde korkutan yangın çıktı.
Saat 15.30 sıralarında hastane bahçesinde, iki ayrı noktada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın başladı.
Dumanların yükseldiğini görenler itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi.
Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri çıkan yangına müdahale etti. Yangın kısa sürede söndürüldü.
Görgü tanığı Ali Haznedaroğlu, “İstanbul’un göbeği burası ama maalesef ekipler yine de gelemiyorlar. Yangın, iki farklı noktada çıktı. Evde olsaydım bahçedeki suyla söndürmeye çalışırdım.” dedi.
Balkondan yangını gördüğünü söyleyen Hamdi Coşkun, “Ben balkonda oturuyordum önce küçük bir alanda kıvılcım çıktı. Ardından genişleme başladı. İki farklı noktada yangın çıktı.” diye konuştu.
Kaynak: ensonhaber
UNCATEGORİZED
11 saat önceUNCATEGORİZED
09 Ağustos 2022PROGRAMLAR
09 Ağustos 2022ÖZEL HABER
09 Ağustos 2022UNCATEGORİZED
09 Ağustos 2022PROGRAMLAR
09 Ağustos 2022PROGRAMLAR
09 Ağustos 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.